Ittas sofőrt fogtak a Munkácsy Mihály utcában – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Ittas sofőrt fogtak a Munkácsy Mihály utcában – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
© Illusztráció: archív
Hajdú-Bihar – Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 2 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyből 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 4 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 22 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Egy állampolgár tett telefonon bejelentést 2015. február 25-én 18 óra 46 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Debrecenben, a Munkácsi Mihály utcában a járókelők megállítottak egy személygépkocsijával bizonytalanul közlekedő, zavartan viselkedő nőt. A Debreceni Rendőrkapitányság járőrei a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a debreceni nőt, aki a rendőrök által feltett kérdésekre összefüggéstelen válaszokat adott. A 36 éves nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a járőrök a sofőrt – mintavétel céljából – előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét bevonták és eljárást indítottak vele szemben.

Egy bagaméri nő tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. február 25-én 16 óra 30 perckor bejelentést arról, hogy volt férje – akivel szemben a Debreceni Járásbíróság megelőző távoltartást rendelt el – megjelent lakóházánál, az udvarra bement és ott kiabált. A rendőrök a 40 éves férfit elfogták és a Vámospércsi Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók meghallgatását követően távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt szabálysértési őrizetbe vették és kezdeményezték bíróság elé állítását.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –