Itt van minden, amiről emlékezetes marad ez a kedd

Itt van minden, amiről emlékezetes marad ez a kedd
Debrecen – Sorozatbetörőt keresnek a debreceni rendőrök, teszteltük olvasóink megyei helyismeretét, sőt, még azt is megnéztük, kolit vagy albérletet érdemes-e választani az elsőéves egyetemistáknak. Összefoglaló.


Az ESZOSZ-ügy károsultjai demonstráltak Debrecenben

ESZOSZ-károsultak demonstráltak kedd délután Debrecenben a megyei kormányhivatal épülete előtt nem sokkal az után, hogy a helyszínen véget ért az MSZP témában tartott sajtótájékoztatója.

eszosz


Adtak egy-két jó tanácsot a Csapó utcai bringásoknak

A debreceni rendőröknek a figyelemfelhívás volt a célja a kerékpárosok ellenőrzésével.

bringa


Sorozatbetörőt keres a debreceni rendőrség

Kerékgyártó Norbert több tucatnyi helyen tevékenykedett Debrecenben, országos elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Melyik hajdú-bihari városra gondoltunk?

Hol töltött egy éjszakát a Szent Korona? Melyik települést tette híressé egy meteorit? Vagy hol jelent meg Jézus képe a szántóföldön? Tesztünkből kiderülnek a válaszok. Sok sikert!

kviz


Koli vagy albérlet: mit válasszon a debreceni egyetemista?

A ponthatárok kihirdetése után a leendő egyetemisták körében a lakhatás az egyik legfontosabb kérdés. Nézzük, mik a frissen felvett diákok lehetőségei.

Fotó: unideb.hu Fotó: unideb.hu ©

Lássunk tisztán a Quaestor-ügyben!

„Nem elbuktuk a pénzünket, hanem ellopták. Nem eltőzsdéztük vagy rosszul fektettük be, hanem egyszerűen átvertek minket. A pénzünkért cserébe nemlétező kötvényeket kaptunk. Felelőtlenek voltunk? Ne feledd az MNB-felügyeletet és a Beva-garanciát! A Quaestor nem egy bóvli pénzintézet volt (ráadásul a kormány is biztonságosnak tartotta).“

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt MTI Fotó: Szigetváry Zsolt ©

Mi lesz az országokon át bolyongó gyermekekkel?

Közel négyezer kísérő nélküli kiskorút regisztráltak idén hazánkban. Naponta ezrek lépik át illegálisan Magyarország határait, köztük mind több egyedül kószáló tinit, gyermeket látni. Velük mi történik?

Fotó: AFP Fotó: AFP ©