Itt a Színházak Éjszakája!

Akt.:
Újhelyi Kinga színművész tart gyakorlatot az érdeklődőknek
Újhelyi Kinga színművész tart gyakorlatot az érdeklődőknek - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Az érdeklődők betekinthetnek a próbákba, de akár robottá is változhatnak.

Szombaton ismét Színházak Éjszakája: a művészetek rajongóit a már megszokott kulisszajárások, nyílt próbák mellett rapid randival, jelenetbeugrással, tánctanítással, a gyerekeket pedig drámajátékokkal várja a Csokonai Színház.

Tánctanulás

A híres Broadway-musical, a Bonnie & Clyde koreográfusával bárki megtanulhatja a gengszterpáros egy táncát, próbálhat Ráckevei Annával, Kubik Annával és Bakota Árpáddal, sőt átveheti a szerepüket, megnézheti, hogyan próbál a Kossuth-díjas rendező, Jeles András A Viszkisből is ismert Móga Piroskával és Mészáros Tiborral, s robottá is változhat Katona Gábor mozgástréningjén.

Akár kedvezménnyel is

A színház 17 órakor nyitja meg kapuit, az utolsó kulisszajárás 22 óra 30 perckor indul.

Minden programra külön belépőjegyet kell venni, de ha valaki három vagy annál több eseményre vált jegyet, 10 százalék kedvezményt kap. Részletek a teátrum internetes oldalán.

HBN


Fotó: Molnár Péter
Debrecen - Népi iparművészek és kézművesek kínálják újra portékájukat a Kossuth téren. Immár nyolcadik alkalommal szervezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület a Debreceni Kézműves Fesztivált, ahol szombat estig 28 kiállító termékeivel ismerkedhetnek meg a látogatók. A szervezők a gyer...

Budapest - Harmincegy színház látogatható egyetlen karszalaggal a színházak éjszakáján, szombaton, amikor többek között nyílt próbákkal, közönségtalálkozókkal, színházi várossétákkal és erre a napra összeállított, különleges programokkal várják az érdeklődőket a teátrumok. Az idén hetedik alkalom...