Itt a (nemzetközi) lét a tét!

Török Ferenc
Török Ferenc - © Fotó: Ferobox Event
Debrecen – Török Ferenc profi bokszoló egy kimondottan felhozó jellegű mérkőzéssel folytathatja szereplését a Ferobox Event istálló színeiben április 17-én.

Legutóbb, március közepén bejött Tobynak, hogy mindent egy lapra téve csak magára a bokszra koncentrálva küzdött, s nem a győzelmet hajszolta, így múlva felül ellenfelét, Miskolczi Andrást. Azóta egy külföldi fellépése lett volna, ám betegség miatt vissza kellett lépnie. A kicsivel hosszabb pihenő amúgy is jól jött a pár hete komoly fülsérülést szenvedő ökölvívónak, aki ezen a hétvégén azonban már ismét kötelek közé lép.

Budakalászon Gálfi András versenyzője, Egedi Renátó ellen húz kesztyűt Török Feri, aki elmondta, hogy mindenképpen a mérlegén szeretne javítani, s megszerezni profi karrierje harmadik győzelmét. Ha ugyanis fokozatosan lépdel előre, akár a közeljövőben beüthet egy újabb nemzetközi meccs is Toby számára, ami már komoly tétre menne.

„Felkészülésem másabb volt az eddigiekhez képest, de a cél ugyanaz: győzni akarok” – tette hozzá a félnehézsúlyú öklöző.

A gálán, ami délután kezdődik Török várhatóan a program elején csaphat oda vetélytársának, s Bedák Zsolt, illetve Szellő István főmérkőzéseivel zárul.

– Koppányi Szabolcs –
hirdetés