Itt a keddünk vázlata, nyugi, kikérdezni azért nem fogjuk

Itt a keddünk vázlata, nyugi, kikérdezni azért nem fogjuk
Debrecen – Hajrában a Campus előtti készülődés, edzhettünk a street workout magyar királyával, és sajnos két baleset is jutott mára. Többek között ezt hozta a hét második napja.


Debrecenben edzett a magyar street workout királya

Szarka Ákos, a legjobb magyar street workoutos Debrecenben készült a moszkvai vébére. Megkerestük, és ő készséggel mesélt nekünk karrierjéről.

szarka5


Oszlopnak csapódott egy motoros Nagymacsnál, a helyszínen kellett újraéleszteni

A motorost a mentők kórházba szállították, a 33-ason egyelőre félpályás útzár mellett halad a forgalom.

m8i


Lassan Campusra kész a Nagyerdő!

Javában tart a szerdán startoló Campus Fesztivál helyszínének berendezése, a nyitónap előtt még gyorsan körbejártuk a területet. Nemsokára tényleg minden a helyére kerül, már csak a fesztiválozók hiányoznak!

campus


Utánanéztünk, mi okozza a bánki vízgondokat

Néha percekig csak csöpög a vízcsap, vagy igen alacsony a nyomás, de az is előfordul, hogy egy gyógyszer bevételét is későbbre kell halasztani.

bank


Balogh szerint Storck igazi német: precíz és maximalista

Kis túlzással bombaként robbant a hír, miszerint a Magyar Labdarúgó Szövetség Bernd Storckot nevezte ki a hátralévő négy Eb-selejtező mérkőzés idejére a magyar labdarúgó-válogatott élére. Balogh Norbert úgy véli, határozott, elszánt vezér került a válogatott élére.

balogh


Baleset történt a 48-as főúton, három sérültet kórházba vittek

Hárman sérültek meg két autó összeütközése során, a Panoráma úti elágazásnál a 48-as főúton.

48as


Vádat emeltek a balmazújvárosi jegyző vesztegetési ügyében

A vádirat szerint a volt jegyző jogtalan előnyért közreműködött abban, hogy a vállalkozó egy ingatlanberuházással kapcsolatban az önkormányzat költségvetéséből 180 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapjon.


Nem dicsekedhetünk az idei érettségi eredményekkel

Megyénk „lefelé húzza” az országos átlagot, főleg magyarból és az idegen nyelvekből, üdítő kivétel a matek és a történelem, abból jobbak vagyunk.

oktatas