Itallal locsolta le a panzió falát

Debrecen – Vádemelést javasolnak a nyomozók az ellen a nő ellen, aki egy debreceni panzió szobájában megrongálta a berendezést.

A nyomozás adatai szerint egy debreceni panzió alkalmazottja 2014. március 3-án 8 óra körüli időben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy egy nő és egy férfi kivette az egyik szobájukat, amelynek a berendezéseit megrongálták. A szobában itallal locsolták le a falat, felszakították a padlószőnyeget és az éjjeli lámpát is eltörték a vendégek.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtés végeztek és tanúkat hallgattak meg, majd a tudomásukra jutott információk alapján elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 43 éves hajdúhadházi nőt.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki U. N. Gyöngyit, aki beismerő vallomást tett és elmondta, hogy egyedül tett kárt a szobában.

Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság befejezte a rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –