Iszonyú balszerencse okozott súlyos sérülést Petneházán

Iszonyú balszerencse okozott súlyos sérülést Petneházán
Petneháza – A Kossuth utcán tartott iskolából hazafelé több gyermek szerda délután Petneháza belterületén.

20:52: Iszonyú balszerencse okozott súlyos sérülést Petneházán, adtunk hírt korábban, mostanra tisztázódott, hatalmas szerencse óvta meg az iskolásokat, egy könnyű sérültje volt a balesetnek.


Azt hitte, mind a nyolcat elgázolta

A Kossuth utcán tartott iskolából hazafelé több gyermek szerda délután Petneháza belterületén. Egy traktor haladt feléjük, és az elsődleges feltételezés szerint műszaki hiba miatt szétcsúszott a kormányösszekötő, az irányíthatatlanná váló lassú jármű pedig az árokba hajtott, pont oda, ahol a gyermekek gyalogoltak. Egyiküket a traktor sajnos elgázolta, a kicsit mentőhelikopter vitte kórházba, a többiek kiugrottak az árokból, ahová a traktor bebillent. A környéket a rendőrség lezárta, és vizsgálatot indított a felelősség megállapítására.

A gyermek állapotáról internetes források szerint annyi derült ki, hogy nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A traktor vezetője amikor észlelte az irányíthatatlanságot okozó hibát, és látta a srácokat az árokban a döccenés után azt hitte mind a nyolcat elgázolta.

17:31: Egy traktor haladt feléjük, és az elsődleges feltételezés szerint műszaki hiba miatt szétcsúszott a kormányösszekötő, az irányíthatatlanná váló lassú jármű pedig az árokba hajtott, pont oda, ahol a gyermekek gyalogoltak. Egyiküket a traktor sajnos elgázolta, a kicsit mentőhelikopter vitte kórházba.

A környéket a rendőrség lezárta, és vizsgálatot indított a felelősség megállapítására. A gyermek állapotáról egyelőre nincs pontosabb információ.

– Pusztai Sándor –