Isteni büntetés: fennakadt a tolvaj a plébánia kerítésén

Isteni büntetés: fennakadt a tolvaj a plébánia kerítésén
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 24 éves helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint az egyik debreceni plébániából ellopott két laptopot.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 21-én 7 óra 50 perc körüli időben egy férfi a nyitott hátsó ajtón ment be egy debreceni plébániához tartozó épületbe, ahonnan eltulajdonított két laptopot, majd a helyszínről távozni akart. Az ismeretlen a kerítésen akart kimászni az udvarból, azonban elvesztette az egyensúlyát és a kerítés tetején fennakadt. Egy ott dolgozó hölgy észrevette a kerítésen tehetetlenül lógó férfit, akit lesegített, azonban gyanússá vált neki az eset, ezért azonnal értesítette a rendőrséget.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A fiatalember ekkor megijedt és bemenekült a plébánia épületébe. A helyszínre érkező rendőrök átkutatták az egész épületet, amely során a pincében található egyik szobából zajt hallottak. A körzeti megbízottak kinyitották az ajtót és meglátták az ott bujkáló 24 éves férfit, akit elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók L. Csabát gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A helyi lakossal szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –