Ismét lezárják a Monostorpályi út Mikepércsi út felőli végét

Akt.:
Ismét lezárják a Monostorpályi út Mikepércsi út felőli végét
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – A kivitelező tájékoztatása szerint a 47-es számú főúton (Mikepércsi út) zajló burkolatfelújítási munkák miatt június 10-én (vasárnap) 7 és 18 óra között a Monostorpályi út Mikepércsi út felőli végét ismét teljes mértékben lezárják. Ezen időszak alatt az átjárás egyik irányból sem lesz megoldható.

A Mikepércs felőli érkezők legkésőbb a Leiningen utca felől, a debreceni városközpont irányából érkezők a Szabó Kálmán utca felől tudják majd megközelíteni a Monostorpályi utat. Az Alma, illetve Borzán Gáspár utca felől érkezők pedig a Vécsey, Álmos, illetve Híd utca felől kerülve tudnak majd 47-es számú főútra eljutni.

A munkálatok ideje alatt a csomóponti jelzőlámpák sárga villogóra lesznek kapcsolva, illetve a Híd utca Monostorpályi és Szabó Kálmán utca közé eső szakaszán június 10-én megállási tilalom lesz érvényben.

A debreceni polgármesteri hivatal kéri a járművezetőket, hogy az említett útvonalon, illetve területen a szokásosnál körültekintőbben és a kihelyezett forgalomirányító jelzőtáblák utasításainak megfelelően közlekedjenek!

– Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata –