Ismét három sima szettben győzött a DSZC-Eötvös DSE

Ismét három sima szettben győzött a DSZC-Eötvös DSE
© Fotó: Nyéki Panna
Debrecen – Az elmúlt hétvégén a már bajnok DVTK ellen diadalmaskodó DSZC-Eötvös DSE NB II-es női röplabdacsapata szombaton délután a városi riválist fogadta.

Az előző két egymás elleni találkozóhoz hasonlóan most is három sima játszmában győzött. A DEAC a mérkőzés alatt összesen 14 saját pontot szerzett, a különbség mértékét a hazai játékosok figyelmének ingadozása befolyásolta.

Ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy a bajnokság utolsó két mérkőzésének eredményétől függetlenül az idei pontvadászatban ezüstérmet szerez a DSZC-Eötvös DSE, amely a második legjobb eredmény az egyesület fennállása óta. A DEAC maradt az utolsó helyen.

Az „eötvösös” hölgyek a szezon utolsó hazai mérkőzését 2018. március 24-én (szombaton) 15 órakor kezdik a közvetlenül mögöttük álló Hercules SE ellen a DSZC Beregszászi Pál Szakközépiskolájában (Jerikó u. 17.).

– DSZC-Eötvös DSE –


A tények

DSZC-Eötvös DSE – DEAC 3:0 (11,10,13)

Eötvös DSE: Kiss Viktória, Fehér Anna Ditta, Bánfi Lili, Vojth Ildikó, Barnucz Gréta, Miholecz Melitta. Csere: Harmati Andrea, Kovács-Miskolczi Noémi. Edző: Szombathy András.

DEAC: Péteri Vanda, Gégény Flóra Enikő, Szabó Csenge, Borók Orsolya, Tóth Kitti, Papp Lotti. Csere: Bardócz Brigitta (libero), Rostás Réka, Borók Orsolya. Edző: Kuszkó Zsolt.