Ismét hagyományos sárréti ízek készülnek Nagyrábén

Ismét hagyományos sárréti ízek készülnek Nagyrábén
© Fotó: Kovács Péter
Nagyrábé – Immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg Nagyrábé a hagyománnyá vált Sárrét Íze fesztivált szombaton.

Az eseményt erre az évre igyekeztek megújítani, a felhívás, a lebonyolítás és a díjak is változtak. A helyszín azonban változatlan, ezúttal is a művelődési ház kertjében lesz.

A szervezők mintegy 70 résztvevő csapatra számítanak, nekik már a jelentkezéskor meg kellett adniuk, hogy amatőr, diák vagy profi kategóriában akarnak-e indulni. A versenyző csapatoknak ebben az évben hagyományos ételeket kell készíteniük, amelyeket egy hattagú zsűri értékel majd. A bírák között lesz három igazán nagy név is, Gajdán Attila, Gajdán Antal és Bede Róbert mesterszakács. Ez utóbbi bemutatófőzést is tart majd. A főzőverseny fődíja egy 8 nap, 7 éjszakás utazás, de wellnesshétvégéket, ajándékutalványokat és kisebb ajándékcsomagokat is lehet nyerni.

HBN








hirdetés