Ismét egy ponttal lett gazdagabb a Balmaz

Akt.:
Ismét egy ponttal lett gazdagabb a Balmaz
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros - A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő gárdája szerdán este hétközi bajnoki fordulóban lépett pályára az NB II-ben, Bekő Balázs együttese a Siófokot fogadta.

A házigazdák legfőbb gondja az mostanság, hogy ugyan csak kétszer vesztettek a meccset megelőző tíz mérkőzésük során, azonban győzelmük is csak három van, a többi találkozójuk döntetlenre végződött. Holott többször is jobbnak bizonyultak ellenfelüknél, amikor csak egy pontra futotta a narancssárga-feketéknek.

A kezdeti puhatolózást követően a Siófok került előnybe: a 23. percben Petneházi lőtt a tizenhatosról gólt Szécsi kapujának bal alsó sarkába.

A szünetig már nem változott az eredmény, a második félidőre pedig egy még aktívabb Balmaz jött ki. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a 64. percben Berki István bombagóllal egyenlített. Mivel több gól nem esett, ismét egy pontot gyűjtött be a Balmazújváros.

Bekő Balázs így értékelte a látottakat: – Az első tizenöt perc rövidzárlata miatt nem nyertünk. Végig mezőnyfölényben futballoztunk, de ez sok esetben meddőnek bizonyult. Mindettől függetlenül nem érdemtelen a Siófok pontszerzése, mert végig masszívan védekezett – fogalmazott a vezetőedző.

HBN