Ismét aluljárófestő pályázatot hirdet a MÁV

Ismét aluljárófestő pályázatot hirdet a MÁV
© Fotó: MÁV
Budapest – A múlt év sikerére tekintettel ismét meghirdeti aluljárófestő pályázatát a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Idén a korábbinál szélesebb alkotói kört szólít meg a vasúttársaság; az öt vidéki és egy budapesti helyszínt érintő programba 12. életévét betöltött egyéni és csoportos alkotók jelentkezését várják – olvasható a MÁV közleményében.

A 2017-es év azonos pályázatának sikerére tekintettel „Színezd újra! Alkotói Napok 2018.” címmel a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. ismét pályázatot hirdet a tulajdonában/kezelésében álló vasúti gyalogos aluljárók dekorációs falfestésére.

A vasúttársaság honlapján is közzétett pályázati felhívás szerint hat helyszínen (Budapest Mexikói út, Bicske, Mende, Pilis, Vác-Alsóváros és Vecsés) kijelölt vasúti gyalogos aluljáró mintegy 800 négyzetméteres felületét szépíthetik meg azok a 12 és 100+ év közötti egyéni vagy csoportos jelentkezők, akik 2018. szeptember 26-án éjfélig elkészítik és benyújtják a kijelölt helyszínek valamelyikére elképzelt alkotásuk látványtervét.

A falfestésre kijelölt aluljárók dekorációs festésére benyújtott pályázatokat szeptember 26-án éjfélig várja a MÁV Zrt. az aluljarofestes@mav.hu elektronikus levélcímre.

A pályázati kiírás és további információ elérhető a vasúttársaság honlapján, illetve az aluljarofestes@mav.hu e-mail címen.További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek