Ismét a helyzetkihasználással akadt gondja az Újvárosnak

Akt.:
Nagy küzdelmet hozott a megyei rangadó
Nagy küzdelmet hozott a megyei rangadó - © Fotó: Dertencsényi István
Balmazújváros – Fekete Ádám bizakodó, a balmazújvárosi futballista kétszer is diadalmaskodna ezen a héten.

Amíg a DVSC jó szériája folytatódott a Hajdú-Bihar megyei derbin (a cívisvárosiak zsinórban negyedik alkalommal hagyták el győztesen a játékteret 1 –0-s sikerüknek köszönhetően), addig a balmazújvárosiak képtelenek kikecmeregni a gödörből. Horváth Ferenc legénysége kilenc meccs alatt csupán egyszer diadalmaskodott az OTP Bank Ligában, a legutóbbi öt fellépésükön mindössze egy pontot szereztek Sigér Dávidék.

Nem adják fel

– Nem gondolnám, hogy reális végeredmény született szombaton – szögezte le a Hajdú-bihari Naplónak Fekete Ádám.

– Az első félidőben többször kerültünk nagy helyzetbe, de sajnos nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Aztán a szünet előtt kaptunk egy elkerülhető gólt, ami megpecsételte a sorsunkat. A szakmai stáb remekül felkészített bennünket a Loki taktikájából, azt kaptuk a vendégektől, amire számítottunk. Szerintem jó úton járunk, a játékunkkal többek között a Debrecen és az Újpest ellen sem volt komolyabb probléma. Bízom benne, hogy hamarosan az eredmények is jönnek. Nem írnám le a Balmazújvárost, reális esélyt látok arra, hogy az idény végén elérjük a célunkat, vagyis a bennmaradást.

Természetesen mi sem vagyunk boldogok a nyeretlenségi sorozat miatt, de a héten arra törekszünk, hogy két győzelemmel visszaszerezzük az önbizalmunkat.”

Szerdán a Magyar Kupában a Karancslapujtő otthonában vizitálunk, sokan magabiztos diadalt várnak tőlünk, de én egy minimális különbségű sikerrel is elégedett lennék. A bajnokságban a Pakshoz utazunk a hétvégén, ahol hatpontos összecsapás vár ránk – mutatott rá a csatár, aki a második fordulót követően kapott újra lehetőséget a bizonyításra.

Fekete elárulta, az Achilles-inával bajlódott, ami állandóan begyulladt, így rendkívül nehéz időszakon van túl a makacs sérülése miatt. A játékos hozzátette, most már százszázalékos állapotban van, és ezt találatokkal kívánja bizonyítani.

HBN-BÁ


Egységes volt a Loki a hétvégén Kinyik Ákos szerint
Debrecen - A DVSC balmazújvárosi győzelme már a negyedik volt zsinórban a bajnokságban. Inkább brusztolós, mintsem látványos győzelmet aratott a DVSC szombat este az első hajdúsági NB I-es rangadón Balmazújvárosban. A debreceniek a mérkőzés egyetlen találatát az első félidőben szerezték meg pontr...

Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros, Debrecen - Viszonylag felejthető mérkőzésen húzta be a három pontot a hétszeres bajnokcsapat Balmazújvárosban. Történelmi meccsre készülhettek az újvárosi és a debreceni labdarúgók, ugyanis a két csapat már számtalanszor találkozott edzőmérkőzésen egymással, de az első osztályban m...