Ismeretlen bringás okozott balesetet a Nagyerdőn

Ismeretlen bringás okozott balesetet a Nagyerdőn
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik. A kerékpáros és szemtanúk jelentkezését is várják.

A rendelkezésre álló adatok szerint május 1-jén 19 óra körül egy ismeretlen férfi közlekedett kerékpárjával Debrecenben, a Medgyessy sétányon, a Békás tó felől a Krúdy étterem irányába, amikor haladása során nem biztosított elsőbbséget egy 24 éves másik kerékpáros férfi részére. Az ütközés következtében a 24 éves biciklis súlyos sérüléseket szenvedett, az ismeretlen kerékpáros a mentők, illetve a rendőrök kiérkezése előtt elment a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri az ismeretlen kerékpáros férfit, illetve a baleset szemtanúit, hogy jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –