Iskolai tolvajt keresnek Debrecenben

Iskolai tolvajt keresnek Debrecenben
© Forrás: police.hu
Debrecen – Két diáktól vitt el készpénzt, aki tud róla valamit, jelezze a rendőrségnek.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2016. április 8-án 19 és 20 óra között egy debreceni általános iskola öltözőjéből eltulajdonította két diák készpénzét. Az elkövetőről grafika készült.

A férfi 25-30 év körüli, 170-180 centiméter magas, zömök testalkatú, haja rövid, szőke színű. A bűncselekmény elkövetésekor világos árnyalatú melegítő nadrágot és világos árnyalatú pulóvert viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a garfikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –