Iskolába vitték az internet veszélyeit

Iskolába vitték az internet veszélyeit
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója az internet veszélyeire hívta fel az általános iskolások figyelmét.

A Debrecen Rendőrkapitányság munkatársa 2016. április 20. és április 28. között egy debreceni általános iskola 12 osztályában közel 300 tanulónak tartott bűnmegelőzési előadásokat. Bara Pál r. zászlós előadásaiban az internet veszélyeire hívta fel a diákok figyelmét és óva intette őket, hogy személyes adataikat, illetve visszaélésekre lehetőséget adó fényképeket tegyenek közzé. A bűnmegelőzési előadó kérte az iskolásokat, hogy az ismeretlen „profilokat” fenntartásokkal kezeljék, csak azokkal tartsanak kapcsolatot, akiket valóban ismernek. Az előadáson szó esett a közösségi oldalak használatáról és a biztonsági beállítások kezeléséről. A zászlós fontosnak tartotta, hogy a részletezze, mit tehetnek a diákok annak érdekében, hogy személyes adataik ne kerülhessenek ismeretlen személyek birtokába.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés