Isildur1 visszatért! Már majdnem 300 millió nyerőben!

Isildur1 visszatért! Már majdnem 300 millió nyerőben!
A tavaly év végi 4.2 millió dolláros ( 835 millió forintos ) heads-up partijuk óta, Isildur1 és Brian Hastings újra rátalált egymásra az online asztaloknál.

2009. december 8-án Hastings egy igen szerencsésnek is mondható széria során 4.2 millió dollárral kopasztotta meg Isildur1-et a nagytétes asztalú online pókerteremben. Szóba került, hogy Brian egy olyan statisztikát felhasználva játszott, amelyhez a sajátja mellett több más játékosok (Brian Townsend és Cole South), Isildur1 ellen játszott partijainak elemzését is felhasználta. Ezt tiltják a házszabályok.
A rekord összegnek számító vereség után, Isildur1 a mai napig az ismeretlenség homályában rejtőzködő svéd játékos, két hónapig nem hallatott magáról. Egy neves pókerprofi Antanas Guoga  alias „Tony G” szponzorként támogatni kezdte a hihetetlen agressziójáról és vakmerőségéről ismertté vált Isildurt.
Tony G jól döntött, hiszen miután 2 hónapig kis téten trenírozott a svéd pókeres, visszatérésének első napján több mint 800.000 dollár ( 160 millió forint ) nyerőben állt fel az online asztaloktól!
Isildur1 négy darab 6 fős 300/600 dollár vakszintű Pot Limit Omaha asztalhoz ült be az online teremben. Az asztaloknál olyan nevek játszottak, mint Tom “durrrr” Dwan, Di “Urindanger” Dang vagy Jani Vilmunen. Isildur1 639 leosztás és 247.000 dollár( 49 millió forint ) pluszban, újra összecsapatott legnagyobb ellenségével, Brians Hastings-zel.
A két játékos hat darab 300/600 dollár vakszintű PLO heads-up asztalhoz ült le, amelyeken összesen 926 leosztást játszottak le. A revans nem maradt el, hiszen 504,987 dollár ( 100 millió forint ) nyerőben végzett!
Mostanra közel 900.000 dollárral növelte meg pókertőkéjét az ismeretlen svéd. De talán még többet ér neki az első erkölcsi elégtétel amit Brian Hastings-zen vett.
Az első komolyabb sikerek után folyamatosan játszik és eddig 2010 során 1.4 millió dollár ( 278 millió forint ) nyerőben van…
 
Te szereted a pókert? Igen? Akkor csatlakozz a póker online világához, a világ pókereseihez! Lépj be a ’The Great Flop’-ba ,  a pókerjátékosok közösségi oldalába. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz! Tölts fel képet magadról, írd le véleményedet a fórumban, vagy akár saját naplót (blogot) is vezethetsz! Nézegesd a legjobb póker  videókat! Akár klubok is regisztrálhatnak, és hirdethetik programjaikat a megfelelő fórumban, ne feledd www.TheGreatFlop.com !