Irreális talajú pályán sikerült itthon tartanunk a három pontot

Irreális talajú pályán sikerült itthon tartanunk a három pontot
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A megyei labdarúgó bajnokság első osztályában négy mérkőzést játszottak a szombati napon. Íme az eredmények.

Monostorpályi SE–Hajdúdorog SE 1–3 (0–3)

100 néző. Vezette: Csiszár K. (Juhász J., Török Cs.)

Monostorpályi: Sallai J. – Nyilas Sz., Tapoti J., Cseke B., Nyilas J., Apagyi R.(Rózsa N.), Kőnig A., Kokas B., Szabó A. (Bodnár L.), Purguly E. (Heim R.), Bodnár I. Edző: Selyem Nándor.

Hajdúdorog: Tóth Z. – Iván K., Papp J., Bak I. (Juhász B.), Oláh T., Harsányi Z., Pogácsás J., Szabó Z.(Pogácsás B.), Balla K.(Pálóczi T.), Franczel P. (Franczel R.), Simicsku I. (Bőthy A.) Edző: Juhász Bertalan.

Gól: Cseke B., illetve Oláh T., Szabó Z., Simicsku I. Jók: A második félidei csapat, illetve az egész csapat. Ifi: 1–4.

Selyem Nándor: – Egy átaludt első félidő után egy nagyon jó második félidőt nyújtottunk. Tucatnyi helyzetet dolgoztunk és hagytunk ki. 0–3 után is könnyedén nyerhettünk volna.

Juhász Bertalan: – Egy remek első félidei játék után eldőlt a mérkőzés. Viszont a második félidőben átadtuk az egész pályát a Monostorpályinak. Volt egy pár lehetőségük, de megérdemelten győztünk. További sok sikert a Monostorpályinak és gratulálok a hajdúdorogi Ifinek!

Kabai Meteorit SE–Sárrétudvari KSE 0–4 (0–2)

50 néző. Vezette: Gálfi F. (Erdélyi P., Forgács K.)

Kaba: Biás P.(Jónás B.) – Almási Z., Karika M., Szabó B., Németi M., Plókai G., Lázár R. (Kuhajda Cs.), Jeges Z., Kállai D. (Plókai R.) (Szabó D.), Kiss R. (Kéri D.), Kovács M. Edző: Kiss Lajos.

Sárrétudvari: Kiss B. – István B., Fegyverneki M., Kiss Cs., Nagy T., Kovács P., Füleki B. (Kelemen L.), Erős L. (Kiss T.), Bak B. (Bodó L.), Tiszai G., Balog A. Edző: Bodó Lajos.

Gól: Füleki B., Bak B., Tiszai G., Nagy T. Jók: Jeges Z., illetve az egész csapat. Ifi: 2–2.

Kiss Lajos: – Sajnos a múltheti jó játékunkból mára nem maradt semmi. Nem így terveztük, de gyengén és kapkodva futballoztunk. Súlyos egyéni hibákat követtünk el, így csak ez az eredmény születhetett. Gratulálunk az Ifi csapat bravúros pontszerzéséhez és mielőbbi felépülést kívánunk a mérkőzésen megsérült Plókai Rolandnak!

Bodó Lajos: – Múlt heti jó formánkat átmentve, eredményesen és jól futballoztunk. A mérkőzés fontos szakaszaiban értünk el gólokat. Megérdemelten nyertünk a nagyon lelkesen játszó kabaiak ellen, akik ha ilyen elszántsággal futballoznak a továbbiakban is, számos sikert érhetnek el. Gratulálok a csapatomnak!

Berettyóújfalui SE–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 1–0 (1–0)

100 néző. Vezette: Dobi Zs. (Hajdú I., Péter A.)

Berettyóújfalu: Virányi G. – Kardos I., Csordás J., Nagy R. (Nagy Z.), Mező L. (Nagy S.), Jancsó A., Sándor Sz. (Daróczi D.), Ékes G., Békési D., Szabó G. (Szabó P.), Nagy B. Edző: Szitkó Róbert.

Hajdúsámson: Zoványi G. – Halász Z., Mertin L., Kubán Z., Csurka Sz. (Dávid T.), Varga S. (Csala R.), Béke F., Kerekes B. (Csatári D.), Bacskai A. (Molnár Á.), Mertin D., Szabó B. Edző: Halász Zoltán.

Gól: Jancsó A. Jók: Jancsó A., Csordás J., Kardos I., illetve Béke F. Ifi: 0–0.

Szitkó Róbert: – Irreális talajú pályán sikerült itthon tartanunk a három pontot. A Hajdúsámson nem azt a helyet érdemli, ahol a tabellán áll, mert a mi dolgunkat is meg tudták nehezíteni. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy ennyivel jobbak voltunk a mérkőzés folyamán.

Halász Zoltán: – Egy alacsony színvonalú, küzdelmes mérkőzésen az ellenfélnek egy pontrúgás variációját nem tudtuk levédekezni, így vereséget szenvedtünk. Érzésem szerint egy döntetlenre legalább rászolgáltunk volna.

Debreceni EAC–Nyíradony VVTK 0–4 (0–1)

150 néző. Vezette: Tóth I. T. (Jakab Gy., Varga I. Z.)

Debrecen: Dukát P. – Bernáth Cs.(Molnár M.), Simonka R., Csörgő K., Csák Zs.(Kökényesi Á.), Ménes M., Sós D.(Ozsváth J.), Katona T.(Németh G.), Kincses D., Varga M.(Posta N.), Révai Z.(Barabás Z.) Edző: Sáfár László.

Nyíradony: Kapitány K. – Mercs J., Daru I., Tömöri L., Kerecsen J., Czibere B., Varga P. (Takács A.), Furó Zs. (Baranyi B.), Olajos G. (Bíró P.), Tóth G. (Bodnár P.), Vasas T. Edző: Orosz János.

Gól: Olajos G., Furó Zs., Bíró P., Vasas T. Jók: Kincses D., Ménes M., illetve az egész csapat. Ifi: 5–2.

Sáfár László: – A pillanatnyi állás szerint az első helyezett játszott a második helyezettel. Ennek fényében a körülmények is olyanok voltak, csak a mai napon ebből a Nyíradony jött ki jobban. Ha ránézünk a végeredményre, akkor nem hűen tükrözi a két csapat pályán nyújtott teljesítményét. Gratulálunk a Nyíradonynak a megnyert mérkőzéshez!

Orosz János: – Ezen a szinten ritkán látható jó játékvezetés mellett felnőttünk a rangadóhoz. Úgy érzem, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak és köszönöm a lelkes szurkolóknak, hogy elkísértek bennünket a rangadóra. Ja és Hosszúpályiban nézzék meg a mérkőzés eredményét!



Sporthírek






hirdetés