IPA-konferencia Debrecenben

Akt.:
IPA-konferencia Debrecenben
© Fotó: police.hu
Debrecen – Közös szemináriumot rendeztek az IPA Magyar Szekció Debreceni Szervezet és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A Rendőrség Napjához kapcsolódóan a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és az International Police Association (IPA) Debreceni Szervezete 2015. április 25-én nemzetközi szakmai szemináriumot rendezett „Tevékenységirányítási rendszerek és hatásuk a reagáló képességre, valamint a közterületek biztonságára” címmel, melynek célja az eseménykezelő rendszerek leghatékonyabb elemeinek prezentálása és a főbb fejlesztési irányok kijelölése volt.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A szemináriumot dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg, majd dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy úr előadásában bemutatásra került a Magyar Rendőrség tevékenységirányítási rendszere és annak működési mechanizmusa, ezt követően dr. Dienes Imre r. alezredes ismertette a megye tevékenységirányításának sajátosságait.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Regionális Igazgatóság igazgatója, dr. Pápai György, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője, Kovács Ferenc tű. dandártábornok az általuk irányított szervezet eseménykezelési módszereiről tartott előadást.

A szemináriumot megtisztelték jelenlétükkel a német, román, lengyel, szlovák és orosz delegációk képviselői, így a nemzetközi gyakorlatok megvitatása is biztosított volt, valamint lehetőség nyílt a német modell bemutatását követően a közös elemek és eltérő sajátosságok megvitatására.

– police.hu –