Sport

2013.08.05. 19:28

Forró hangulat Tiszacsegén

Tiszacsege - Forró hangulatban telt a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság ötödik fordulója Tiszacsegén.

Tiszacsege - Forró hangulatban telt a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság ötödik fordulója Tiszacsegén.

A hagyományokhoz híven szombaton a női, illetve férfi párosok küzdelmei kerültek megrendezésre, míg vasárnap a vegyes kettesek küzdöttek.

A női mezőnyben a rutin döntötte el végeredményt, hiszen Hock Renáta és Marczinné Szelekovszky Ibolya maguk mögé utasították a fiatalabb párosokat. Második helyen a Sterczel Vivien, Roma Judit, míg a harmadik helyen Bardócz Brigitta, Marczin Daniella kettős végzett.

A férfiak mezőnyében indulóknak sem volt sokkal könnyebb a helyzetük, hiszen számos olyan játékos szerepelt, akik a Nemzeti Bajnokság első osztályában is játszottak már. Végül első helyen a Barna Bertalan, Puskás Gergely pár végzett, megelőzve a második Bakóczy András, Orosz István kettőst, illetve a harmadik Marczin Tamás, Marczin Zsolt csapatot.

A vegyes párosok mezőnyében 10 páros nevezett. Barna Bertalan a szombati sikert követve, ebben a kategóriában is győzött Szabó Kármennel az oldalán. A második helyet a Molnár Lili, Szalóki István páros, míg a harmadik helyet a Sterczel Vivien, Orosz István kettős szerezte meg.

 A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság következő fordulója Balmazújvárosban kerül megrendezésre 2013. augusztus 24-én és 25-én.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon ( https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!