“Inkább régebben volt divat a hölgyek megünneplése”

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Getty Images
Debrecen – Bár sokan félvállról veszik, a nők nevében kijelenthetjük, igenis jól esik időnként egy szál virág, vagy egy tábla csokoládé életünk férfiaitól. De vajon kell-e ehhez egy külön dátum a naptárban, vagy elegendő, ha az erősebbik nem időnként a fejéhez kap, és elrohan a virágboltba? Megkérdeztük a debrecenieket, hogy megünneplik-e a nőnapot.

– Természetesen megünnepeljük, egy kis aprósággal, virággal és mellé valami finom kis desszerttel szoktam kedveskedni a páromnak – avatott be minket Simon Balázs.

Simon Balázs Simon Balázs ©

– Én csak édesanyám miatt tartom a nőnapot, róla sosem felejtkezem el. Az iskolában nem rémlik, hogy megemlékeztünk volna valaha is a nőnapról – fogalmazott Bordás Gergő.

Bordás Gergő Bordás Gergő ©

Lőrincz Krisztián a barátnőjét és szeretett anyukáját szokta meglepni a jeles alkalomból, bár véleménye szerint inkább régebben volt divat a hölgyek megünneplése.

Lőrincz Krisztián Lőrincz Krisztián ©

– Édesapámtól és a testvéremtől évről-évre kapok valami apró figyelmességet az ilyenkor megszokott ajándékok mellé – nyilatkozta portálunknak Haller Barbara.

Haller Barbara Haller Barbara ©

– Megmondom őszintén, én annyira ezt nem igénylem. Annak idején a suliban, az alsó tagozatban még szerveztek ünnepséget, felsőben ez emlékeim szerint már elmaradt. Otthon apukám szokott meglepni egy nagy csokor vörös rózsával – árulta el Kiss Dominika.

Kiss Dominika Kiss Dominika ©

Szalontai Zita még az iskolában is kapott virágot, a családjától és a rokonaitól pedig csokit, és mellé valami gyönyörű szobanövényt, mert tudják, hogy ezeknek mindig nagyon örül.

Szalontai Zita Szalontai Zita ©