Ingyenes esküvői nyílt nap lesz a Lovardában

Tortát is kínálnak
Tortát is kínálnak - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Az esküvői menüt meg is kóstolhatják a házasságra készülők.

Ingyenes esküvői nyílt napot rendez a Lovarda október 25-én, vasárnap, amikor a közönség feldíszített esküvői helyszínként ismerheti meg a Kassai úti rendezvényközpontot – és még az ünnepi menüt is meg lehet kóstolni.

Évek óta népszerű őszi rendezvény a Lovardában az esküvői nyílt nap, ahol lefoglalhatók a következő nyárra tervezett ceremóniák és ünnepségek időpontjai. „Szeretnénk bemutatni azok számára is, akik eddig még csak szórakoztató programokon voltak a Lovardában, hogy milyen elegáns környezetté tudjuk azt varázsolni. Nemcsak a nagyterem lesz feldíszítve, de a szabadtéri – filagóriás – és a benti ceremóniahelyszíneket is berendezzük, ízelítőül pedig húslevessel, kétféle töltött káposztával, süteményekkel és koktélkóstolással is várjuk a házasodni készülő párokat” – tájékoztatott Lund Boglárka esküvőszervező, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a nyílt nap idején a nyári időpontok szinte el is kelnek.

Az ifjú pároknak jó hír, hogy nemcsak a Lovarda, de a Nagyerdei étterem, az Agrár étterem, a Nagyerdei Stadion és az exkluzívnak számító Nagyerdei Víztorony esküvői helyszínkínálatát egyaránt megismerhetik október 25-én. Az utóbbi helyszínen akár hatvan vendég is ünnepelheti a friss házasokat, míg a Lovardában és az éttermekben akár kétszáz főre is tudnak lakodalmat rendezni.

HBN​