Indul a beruházás az akadémián

Indul a beruházás az akadémián
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – TAO-s beruházás keretében lefedik a Debreceni Labdarúgó Akadémia 70×60 méteres műfüves pályáját – olvasható a DVSC hivatalos honlapján. Csütörtökön átadták a munkaterületet a kivitelező cég számára.

Debrecen sportinfrastrukturális helyzete a mai napon újabb szintre lépett, ugyanis a DVSC cégvezetője, dr. Róka Géza, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője, Makray Balázs, valamint a műszaki ellenőr jelenlétében átadták a munkaterületet a HC Építő Kft számára.

A klubhonlap beszámolója szerint a beruházás 70 százaléka TAO-támogatásból valósul meg, a szükséges 30 százalékos önrészt pedig Debrecen városa bocsátotta az akadémia rendelkezésére.

A fedett csarnok felhúzásával a Debreceni Labdarúgó Akadémián sokkal kedvezőbbek lesznek a feltételek az edzésekhez és a téli felkészüléshez.


Bényei Balázs
Debrecen - Hosszabb kihagyás vár a DVSC védőjére, Bényei Balázsra, akinek elszakadt a bokaszalagja – számolt be róla a klub honlapja. A tegnapi edzésen sérült meg Bényei Balázs, akinek, mint később kiderült, elszakadt a bokaszalagja. A védőt csütörtökön délelőtt megműtötték, több hónapos kihagyás...

Debrecen - A DVSC-ben nevelkedett játékos a Puskás Akadémiától igazol kölcsönbe a Lokihoz. Két és féléves kitérő után visszatér Debrecenbe Szécsi Márk. A 24 éves, szélsőként és támadóként is bevethető labdarúgó egy évre kölcsönbe érkezik a Lokihoz - olvasható a DVSC hivatalos honlapján. Szécsi...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek