Indul a 2017-es strandröplabda bajnokság Hajdú-Biharban

Indul a 2017-es strandröplabda bajnokság Hajdú-Biharban
© Illusztráció: Molnár Péter
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár ötödik alkalommal rendezi meg a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot. A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A hétfordulós bajnokság ezen a hétvégén kezdődik Hajdúnánáson és augusztus 20-án ér véget.

Idén is megyénk legnagyobb és legközkedveltebb strandjain zajlanak a mérkőzések. Szombati napokon a női és a férfi párosok, míg vasárnaponként a vegyes kettesek fognak játszani. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át a Ráthonyi Kft., mint főtámogató és a Hajdú-bihari Napló, mint fő médiatámogató jóvoltából. Akik nem a végső győzelem reményében lépnek homokra, vélhetően azok is jól fogják érezni magukat, hiszen a helyszínfelelősök igyekeznek önálló arculatot adni a versenyeknek és fordulónként is lesznek díjazások. A fordulók során a résztvevők Traubisodát kapnak ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora, így remélhetőleg a játékosok számára is kedvelt lesz a megmérettetés.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei ezúttal az érmeken, kupákon kívül a Ráthonyi Kft. felajánlásaként húszezer forint pénzdíjat vehetnek át, kategóriánként az első három helyezettek pedig 100-100 liter üdítőt nyernek a Ráthonyi Kft. termékeiből.

Az első fordulóra 2017. május 27-én és 28-án, Hajdúnánáson kerül sor az országos viszonylatban is kiemelkedő adottságokkal rendelkező strandfürdőben. A verseny a Hajdúnánási Strandröplabda Bajnokság első fordulója is egyben.

– Szombathy András –


Az elmúlt évek képei, eredményei, az idei versenykiírás, a szabályok és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

A tervezett időpontok és helyszínek:

1. forduló: Hajdúnánás: 2017. május 27-28.
2. forduló: Debrecen – Kerekestelep: 2017. június 3-4.
3. forduló: Hajdúböszörmény: 2017. június 17-18.
4. forduló: Hajdúszoboszló: 2017. július 15-16.
5. forduló: Debrecen – Aquaticum: 2017. augusztus 5-6.
6. forduló: Hajdúböszörmény: 2017. augusztus 12-13.
7. forduló: Hajdúböszörmény: 2017. augusztus 19-20.