Helyi közélet

2015.03.09. 14:37

Mobiltöltő a kanapéból

Vezeték nélküli töltőkkel jönnek a svéd bútoráruház termékei.

Vezeték nélküli töltőkkel jönnek a svéd bútoráruház termékei.

Az Ikea már a kezdetektől kötelességének érezte, hogy kényelmesebbé tegye vásárlói életét, most pedig bemutatta legújabb fejlesztését, a beépített vezeték nélküli töltőkkel rendelkező berendezéseket. A gyártó a lámpáit varázsolja át először, a talpukba építve a funkciót. A világításhoz eddig is áram kellett, így miért ne használhatnák az erőforrást arra, hogy könnyebbé tegyék a fogyasztók életét? Szintén korszerűbbek lettek asztalai, amik ritkábban rendelkeznek vezetékekkel, de úgy tűnik, erre is találtak megoldást. A Qi-szabványt támogató bútorok esetében csak a megfelelő helyre kell fektetnünk a telefont a feltöltéshez, amit mellesleg figyelmesen meg is jelölnek. Ez a technológia jelenleg a legelterjedtebb a vezeték nélküli töltők körében, bár vannak még, akik megpróbálják letaszítani a Qi-t a trónról.

Alkalmazható a Samsung, az LG, a Sony, a Nokia, a HTC, a Motorola és a Microsoft azon termékeivel, amik támogatják a vezeték nélküli töltés funkciót, de azoknak sem kell aggódniuk, akik más márkát preferálnak, hiszen a bútoráruház hamarosan Qi szabványos tokok forgalmazásába kezd Apple számára – írja a Geek.com.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában