házasság, első gyermek

2020.01.24. 08:46

Kismamaként is edz

Az elmúlt időszak Sós-Takács Fanni életében számos változást hozott.

Fotó: Sós-Takács Fanni

Másfél éve annak, hogy Sós-Takács Fanni, a huszonhat éves nő második helyezést ért el az egyik legismertebb hazai túlélő­show-ban. A játékot és az élményeket soha nem felejti el, azonban az elmúlt időszakban rengeteg minden történt a debreceni lánnyal: házasságot kötött, és első babáját hordja a szíve alatt.

Meghatározó pillanat

– Tavaly novemberben történt életem egyik legmeghatározóbb pillanata, a párommal oltár elé állhattunk, hogy örök hűséget fogadjunk egymásnak. Manapság talán nem „divat” huszonévesen házasodni, gyermeket vállalni, azonban mindig is azt szerettem volna, ha viszonylag fiatalon elköteleződhetek valaki mellett, akit szeretek. Jelenleg 28 hetes terhes vagyok, kislányt várunk a férjemmel, aki nagyon örült a baba nemének. Őszintén szólva fiús anyukaként képzeltem el magam, de biztos vagyok benne, hogy azonnal imádni fogom a „lányos anyukák” szerepét – mondta.

A terhesség alatti sportolás mellett lehet hallani érveket, ellenérveket, sokan azt állítják, jót tesz a babának, míg mások szerint jobb hanyagolni a megerőltetőbb mozgásformákat. – Világéletemben sportoltam, amióta az eszemet tudom, ezért nem volt kérdés, hogy a terhességem alatt fogok-e, vagy sem. Nagyon szeretek sportolni, és hiába terhes vagyok, nagyon jólesik, és érzem, hogy jót tesz nem csak nekem, a babának is. Aki a várandóssága előtt eljárt mozogni, annak biztosan nem árthat meg a terhesség alatt sem – fűzte hozzá Fanni.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában