Illegális bevándorlás – Véget értek a tiltakozások a kiskunhalasi befogadóállomáson

Akt.:
Kiskunhalas, 2016. július 27. Egy migráns az egyik épület tetején a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Szegedi úti telephelyén, ahol migránsok követelik a tábor megnyitását 2016. július 27-én. Két migráns felmászott a befogadóállomás egyik épületének tetejére, ahonnan le akartak ugrani, de már lehozták őket. Később három arab azzal fenyegetőzött egy második emeleti ablakból, hogy kiugranak, ha nem teszik nyílttá a tábort.
Kiskunhalas, 2016. július 27. Egy migráns az egyik épület tetején a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Szegedi úti telephelyén, ahol migránsok követelik a tábor megnyitását 2016. július 27-én. Két migráns felmászott a befogadóállomás egyik épületének tetejére, ahonnan le akartak ugrani, de már lehozták őket. Később három arab azzal fenyegetőzött egy második emeleti ablakból, hogy kiugranak, ha nem teszik nyílttá a tábort. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Budapest – Véget értek a tiltakozások Kiskunhalason, a Szegedi úti befogadóállomáson – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerda este.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában közölte: három arab migráns azzal fenyegetőzik, hogy kiugranak az épületből, ha nem teszik nyílttá a tábort.

A rendőrség tájékoztatása szerint a második emeleten, a lakóépületük ablakában álló férfiak eleget tettek a rendőri felszólításnak, és felhagytak a tiltakozásukkal.

Korábban két migráns felmászott a fogadóközpont egyik épületének tetejére, a tábor megnyitását vagy legalább nyitottá tételét követelve. Azzal fenyegetőztek, hogy ha nem engednek követelésüknek, akkor leugranak, azonban ők már korábban lemásztak.

Jelenleg rend van a befogadóközpontban. A rendőrség továbbra is jelentős erőkkel biztosítja az intézményt és környékét, fenntartja Kiskunhalason a közrendet – írta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

– MTI –


Illegális bevándorlás – Migránsok másztak fel a kiskunhalasi befogadóállomás egyik épületének tetejére

Kecskemét – Két migráns felmászott a kiskunhalasi Szegedi úti befogadóállomás egyik épületének tetejére, a tábor megnyitását vagy legalább nyitottá tételét követelve – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában.


Illegális bevándorlás – Bakondi: újabb migránsok követelik a kiskunhalasi befogadóállomás megnyitását

Budapest – Újabb migránsok fenyegetőznek Kiskunhalason, a Szegedi úti befogadóállomáson azzal, hogy kiugranak az épületből, ha nem teszik nyilttá a tábort – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

hirdetés