Sport

2013.03.01. 12:34

Már gondozzák a Loki centerpályáját

Debrecen - Két esztendeje ápolják a DVSC Oláh Gábor utcai stadionjának gyepét Verti típusú gépekkel. Többek között ezeknek a masináknak is köszönhetően a majd negyven esztendős gyep mindig megfelelő állapotban várja a Loki aktuális ellenfeleit.

Debrecen - Két esztendeje ápolják a DVSC Oláh Gábor utcai stadionjának gyepét Verti típusú gépekkel. Többek között ezeknek a masináknak is köszönhetően a majd negyven esztendős gyep mindig megfelelő állapotban várja a Loki aktuális ellenfeleit. Pénteken a hollandiai cégcsoport tulajdonosa érkezett Debrecenbe, hogy segítsen a gépek még jobb hasznosításában.

- Nem csak Európában, de a tengerentúlon is a legtöbb fűápoló eszközöket, gépeket ez a cég gyártja és értékesíti – árulta el a DVSC hivatalos honlapjának a pályák karbantartásáért is felelős Képíró Jánostól.

- Bárhol jártunk a nemzetközi szereplések idején, azt láttuk, hogy mindenhol ugyanezzel a gépcsaláddal dolgoznak. Mi két éve használjuk, a közel negyvenéves Oláh Gábor utcai centerpályán kezdtük először alkalmazni, és elértük, hogy tavasszal nem ér bokáig a víz. A Verti cégcsoport nem csak eladja a készülékeket, hanem kétévente a nagy vásárlókat felkeresi, és megnézi, hogy rendben működnek-e a gépek. A mai napon a holland tulajdonos látogatott hozzánk. Érdekesség, hogy a gépek felét Debrecenben gyártják, ám mégis csak Hollandián keresztül lehet megvásárolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!