Nagyvilág

2008.04.01. 14:34

Túlvilágról buktatta le a gyilkosát

<p>Amerikai Egyesült Államok - Ritka az olyan eset, amikor maga az áldozat szelleme buktatja le a saját gyilkosait.</p>

Ha valakit kegyetlenül meggyilkolnak, a családtagok általában csak akkor találnak némi vigaszra, ha megbüntetik az elkövetőket. Ám gyakran ez elmarad, mert a hatóság nem találja meg a tetteseket. Így a rokonok kénytelenek együttélni a gondolattal, hogy szerettük halála nem von maga után következményt.

Vanessa Gates is tizenhárom évig marcangolta magát bátyja elvesztése miatt. Már nem tudott mást kitalálni, ezért elment a Craig néven dolgozó közismert látóhoz. Azt kérte tőle, hogy próbáljon meg kapcsolatot teremteni egyik elhunyt hozzátartozójával, ám közelebbit nem mondott.

A médium belekezdett a szeánszba, és néhány perc múlva a nevén szólította Vanessa-t, pedig nem mutatkozott be neki. A nő megkérdezte, hogy képes-e odahívni azt, akit ő akar. A túlvilági hang erre azt válaszolta, hogy a bátyját, Brian-t keresi, akit tizenhárom éve veszített el.

Aztán a testvér szólalt meg Craigen keresztül. A gyászoló húg azt se tudta, mit mondjon, de a lélek beszélt magától is. Elmesélte, hogy miként fejezték le barátnőjével együtt, míg aludtak. Majd átvonszolták a testüket egy elhagyatott hotelba, és olyan nyomokat hagytak, amik drogos leszámolásra utaltak. A rendőrség ezért nem is foglalkozott sokat az esettel.

Ám Brian felismerte gyilkosait, hiszen régen volt néhány közös ügyük egy másik városban. Sőt, a férfi saját megcsonkítását is végignézte, mert amikor mellkason ütötték, ő már életét vesztette, így az utána történteket már felülről látta. Arra kérte húgát, hogy ne rohanjon a rendőrségre a kegyetlenkedők neveivel, mert azzal magát is bajba sodorhatja. Valamint megnyugtatta, hogy nem szenvedett, így legalább ezzel könnyített Vanessa lelkén.
Forrás: psysics.hu/netbulvár

Képek a Ghost két főszereplőjéről: Demi Moore  Patrick Swayze 2008.03.06.

Jelenetek a Ghost című filmből:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!