Illegális bevándorlás – Debrecenből vonattal indultak útnak a migránsok

Akt.:
Debrecen, 2015. szeptember 5. Illegális bevándorlók vonatra szállnak a debreceni vasútállomás peronján 2015. szeptember 5-én. Több száz migráns indult útnak ezen a napon vonattal a debreceni nyílt befogadó állomásról, akik feltehetően Budapest érintésével próbálnak nyugat felé haladni, azt követően, hogy előző nap Ausztria és Németország is bejelentette, beengedik a migránsokat.
Debrecen, 2015. szeptember 5. Illegális bevándorlók vonatra szállnak a debreceni vasútállomás peronján 2015. szeptember 5-én. Több száz migráns indult útnak ezen a napon vonattal a debreceni nyílt befogadó állomásról, akik feltehetően Budapest érintésével próbálnak nyugat felé haladni, azt követően, hogy előző nap Ausztria és Németország is bejelentette, beengedik a migránsokat. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Budapest, 2015. szeptember 5., szombat (MTI) – Több száz migráns indult útnak szombat hajnalban vonattal a debreceni nyílt befogadó állomásról – közölte az M1 aktuális csatorna szombaton. Délután arról számoltak be, hogy a bevándorlók egész nap, több vonattal indultak Budapestre.

A csatorna helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy csomagokkal felszerelkezett emberek hajnal óta folyamatosan hagyják el a befogadó állomást.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt MTI Fotó: Czeglédi Zsolt ©

A migránsok feltehetően Budapest érintésével próbálnak nyugat felé haladni, azt követően, hogy pénteken Ausztria és Németország is bejelentette, beengedik a migránsokat.

– MTI –