Sport

2007.12.23. 18:39

Lelőtték Ronaldo unokaöccsét

<p>Rio de Janeiró - Egy utcai lövöldözésben lelőtték Ronaldo egyik unokaöccsét. A Milan brazil csatárának 25 éves rokonát két másik társával együtt ölték meg Rio de Janeiróban szombat este - jelentette a helyi média vasárnap.</p>

Igor Nazario de Lima gyógyszerfutárként dolgozott a brazil nagyvárosban. Szombaton este két másik fiatallal beszélgetett munkahelye előtt az utcán, amikor egy autó melléjük hajtott és egy ismeretlen mindhármukat agyonlőtte. A rendőrség egyelőre keresi a gyilkost, és azt sem tudni, mi lehetett az oka a hármas gyilkosságnak.

A 25 éves fiatalembernek három héttel ezelőtt született egy kisfia. 2001-ben kábítószeres ügybe keveredett, majd 2002 és 2005 között három évet ült fegyveres támadásért.

A sérüléséből jelenleg Brazíliában lábadozó Ronaldo (eredeti nevén Ronaldo Luis Nazário de Lima) egyelőre nyilatkozott a tragédia kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!