Sport - Foci

2008.06.22. 19:05

Az én EB-m: Hajrá, Németország!

<p>Deél István, a DVSC ökölvívócsapatának mestere „mindenevő”, azaz a boksz mellett számos más sportágat is nagyon kedvel.</p>

Természetes a futball sem lóg ki a sorból, így az elmúlt két hétben az olimpiai felkészülés – tanítványa, Kalucza Norbert utazik Pekingbe – hevében esténként kellemes kikapcsolódásban volt része.

– Véleményem szerint rendkívül színvonalas mérkőzéseket vívtak eddig az Európa-bajnokságon. Mindegyik csapat kiváló erőket vonultatott fel, és a felkészültséget tekintve sem volt kakukktojás a mezőnyben.

Annyira kiegyenlített a játék, hogy nem tudnám megtippelni a végső győztest, szerintem ez egyszerűen lehetetlen. Korábban a hollandokat és a portugálokat nevezték meg mint a legnagyobb favoritok, erre tessék, mindkettő elvérzett a negyeddöntőkben.

A portugálokat egyébként nagyon sajnáltam, mert szép focit játszottak, és annak vagyok a híve, bár meg kell jegyeznem, hogy a németek megérdemelten győztek. Ha már kiverték a kedvenceimet, akkor nyerjenek ők! Hajrá, Németország!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!