Illegális bevándorlás – A frakciókkal egyeztet Orbán Viktor

Budapest, 2015. október 6. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) országházi dolgozószobájában megbeszélést folytat a parlamenti pártok frakcióvezetőivel az illegális bevándorlásról 2015. október 6-án. Az asztalnál körben balról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Viktor kormányfő, Trócsányi László igazságügyi miniszter, valamint Vona Gábor, a Jobbik, Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt, Kósa Lajos, a Fidesz, Tóbiás József, a Magyar Szocialista Párt és Schiffer András, a Lehet Más a Politika frakcióvezetője.
Budapest, 2015. október 6. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) országházi dolgozószobájában megbeszélést folytat a parlamenti pártok frakcióvezetőivel az illegális bevándorlásról 2015. október 6-án. Az asztalnál körben balról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Viktor kormányfő, Trócsányi László igazságügyi miniszter, valamint Vona Gábor, a Jobbik, Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt, Kósa Lajos, a Fidesz, Tóbiás József, a Magyar Szocialista Párt és Schiffer András, a Lehet Más a Politika frakcióvezetője. - © MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Árvai Károly
Budapest, 2015. október 6., kedd (MTI) – Egyeztetést tart a miniszterelnök a parlamenti pártok frakcióvezetőivel kedd reggel – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Orbán Viktor elsősorban a kötelező kvótarendszer elleni fellépés lehetőségeit szeretné megbeszélni a képviselőcsoportok vezetőivel – tette hozzá.

– MTI –
hirdetés