Ikrek szerelmi horoszkóp 2010

Ikrek szerelmi horoszkóp 2010
A magánéledet 2010 elején is a kíváncsiságod irányítja, ezért nem tudsz igazán kötődni senkihez, mindig új kalandra vágysz.

Úgy érzed, hűségre, áldozathozatalra, az otthonülő házastárs szerepére képtelen vagy. Az idei Szaturnusz-átvonulás azonban e téren jelentős változásokat ígér. Sikerül majd megállapodnod.

Uralkodó bolygód az év elején a Nappal és a Vénusszal karöltve rengeteg lehetőséget teremt arra, hogy belekóstolj a szerelem mámorító ízébe. Kíváncsiságod olthatatlan, és egyszerre többen is feltűnnek majd, akik megpróbálják felcsigázni a vágyaidat. Ha még szingli vagy, akkor élvezed a pörgős társasági életet, ha viszont párkapcsolatban élsz, veszélyes játékaiddal annyira felbőszíted a párodat, hogy ő a szakítást választja.

Júniustól viszont lecsendesedsz, vége lesz a tombolásnak, nyugodtabb életre, stabil kapcsolatra vágysz. Akivel a születésnapodat ünnepeled, annak sikerül megzaboláznia benned az Ikrekre szertelenséget, s ha még ősszel is együtt vagytok, a novemberi Szaturnusz-Vénusz együttállás boldogsággal – és gyermekáldással – jutalmazza kitartásodat.

Viszont ha lehet, a partnereddel ne kezdj közös üzletbe, mert túlságosan ki akarjátok használni egymást, és ebből csak vita lehet. Egyébként ha bármikor vita adódik kettőtök között, annak kirobbantója csakis a munka, a pénz, illetve az egymással való versengés lehet. Ő ugyanis túl merésznek, néha talán törvénytelennek tartja azt, ami számodra természetes “ügyesség” csupán.

Forrás: Astronet.hu