Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.25. 14:14

Feljebb léptek: igazgató váltás az APEH-nél

<p>Nyíregyháza - Új igazgató vette át június 23-tól az APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatóságának vezetését. Nagy Tibor Miklósnak a sajtó nyilvánossága előtt adta át székét elődje, Mogyorósiné Gábor Hajnalka, akit a KAI élére neveztek ki.</p>

Dr. Nagy Tibor Miklósnak szerdán a sajtó nyilvánossága előtt adta át a képzeletbeli staféta botot elődje. Mogyorósiné dr. Gábor Hajnalka megerősítette: őt az APEH elnöke e hét elejétől az adóhatóság fővárosi székhelyű, speciális szervezete, a Kiemelt Adózók Igazgatósága élére nevezte ki.

A megüresedett regionális igazgatói posztra Szikor János által kinevezett Nagy Tibor Miklós(53) bemutatkozásként elmondta, jogász végzettségű, 28 éve dolgozik a közszolgálatban, 19 éve vezetői beosztásban, 13 éve az APEH megyei-, illetve regionális igazgatóságán, ahol volt megyei adóügyi igazgató-helyettes, az APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatóságának 2007 január 1-jei megalakulásától pedig az eljárási és adóalany-nyilvántartási, majd ezévtől a jogi és koordinációs főosztály vezetője.

Nagy Tibor Miklós hangsúlyozta: az igazgatóság szép eredményeket ért el, ezeknek megtartásához a folyamatosan változó körülmények közepette alaposan felkészült és a partnerekhez empátiával viszonyuló szervezetre van szükség.

- Galambos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!