Így vásárolt Debrecen vasárnap

Illusztráció
Illusztráció
Debrecen – Kíváncsiak voltunk, hányan használták ki az első vasárnapi nyitva tartást.


Azért örültem a vasárnapi nyitva tartásnak, mert szombaton nem vettük meg az ajándékokat, amire szükség lett volna, így tudtuk pótolni – osztotta meg velünk Szabó-Vágner Noémi.

Szabó-Vágner Noémi Szabó-Vágner Noémi ©

– A barátnőimre gondolok ilyenkor, mert a munkájuk mellett leginkább a hétvégén tudnak együtt lenni a családjukkal. Felesleges volt eltörölni a boltzárat, én eddig sem vásároltam vasárnap, helyette pihentem a párommal – árulta el lapunknak Kovács Gabriella.

Kovács Gabriella Kovács Gabriella ©

Kozak Olimpiu korábban külföldön élve megszokta a hétvégi nyitva tartást, ezért örül neki, hogy megint lesz lehetősége vásárolni a hét utolsó napján.

Kozák Olimpiu Kozak Olimpiu ©

– Számomra olykor problémát jelentett, hogy szombaton bevásároljak, emiatt nekem jól jön, hogy mostantól ismét tudom pótolni vasárnap azt, amit korábban elfelejtettem megvenni – örült a boltzár eltörlésének Mészáros Dániel.

Mészáros Dániel Mészáros Dániel ©

Kerek Csombor örömmel fogadta a hírt, hogy vasárnap ismét nyitva lesznek az áruházak, és nem kell kisboltokat keresgélnie a városban, ha be akar szerezni valamit.

Kerek Csombor Kerek Csombor ©

– Egyetértek az eltörléssel. Ha valamiért váratlanul le kell ugrani a boltba, jól jön, hogy ismét van nyitva tartó üzlet a közelben – mondta el Szeifert Péter.

Szeifert Péter Szeifert Péter ©

HBN-MSZ | Fotó: Matey István