Így telt a rendőrség elmúlt 24 órája megyénkben

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Getty Images
Hajdú-Bihar – Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 1 személyi sérüléses közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, mely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány összesen 7 személyt fogott el, ebből 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján, 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 24 személyt állítottak elő, köztük 13 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást egy 24 éves román állampolgárral szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. február 6-án 18 óra 10 perckor egy debreceni üzletben a kabátja zsebébe édességeket rejtett és azokkal fizetés nélkül akart távozni. A férfit a biztonsági őr visszatartotta és telefonon értesítette a rendőrséget. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították a 24 éves férfit, akit meghallgatását követően gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vettek.

A Biharkeresztesi Rendőrőrs járőrei 2015. február 6-án 13 óra 35 perckor Told és Biharkeresztes között intézkedtek egy ott közlekedő sofőrrel szemben. A 24 éves toldi lakosról megállapították, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, őt a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága 2015. március 7-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A férfit a járőrök elfogták és a Biharkeresztesi Rendőrőrsre előállították, ahol meghallgatása során elismerte a szabálysértés elkövetését. A férfit a nyomozók a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vették.

– police.hu –