Sport - Sakk

2008.05.24. 14:34

Siófok: megkezdődött a 39. sakktalálkozó

<p>Siófokon pénteken megkezdődött a XXXIX. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó, amelyen minden képzeletet felülmúló körülmények között játszanak a nevezők.</p>

A három napos eseménynek a négy csillagos Vértes Konferencia és Wellness Hotel ad otthont. A fővédnöki tisztet Gálos Tibor, a Vértesi Erőmű ZRt. vezérigazgatója tölti be. Védnkök: Szegedi Tibor gazdasági igazgató, Váregyi Miklós fejlesztési igazgató, Hornyák István, a Vértesi Erőmű SE elnöke

A polgármester is

A szombat reggeli megnyitó ünnepségen jelen volt Tringer Ágoston, az MVM ZRt. kommunikációs igazgatója, egyben a Vértesi Erőmű ZRt. igazgatóságának tagja, aki hitet tett a hagyományos sporttalálkozók mellett.
- A cégek között versenyhelyzet van, de ennek ellenére támogatjuk az iparági sporttalálkozókat - hangsúlyozta Tringer Ágoston.
A jelenlévőket dr. Balázs Árpád, Siófok polgármestere köszöntötte, majd Csorba Ottó, a házigazda Vértes Hotel ügyvezető igazgatója kíván mindenkinek jó szereplést és kellemes napokat. Néhány keresetlen szóval üdvözölte a szereplőket Hornyák István is.

Főrendezői jókívánságok

Kemenesi Sándor, az esemény főrendezője, a Vértesi Erőmű SE ügyvezető elnöke kiemelte:
- Köszönetemet fejezem ki a Vértesi Erőmű ZRT. menedzsmentje számára, hogy levetővé tették a rendezést.

Csaknem hetven induló

A résztvevők között vannak az iparági társaságok dolgozói, nyugdíjasai és hozzátartozói, akik valamennyien cégeiket képviselik. Az asztalokhoz csaknem hetvenen ültek az egyéni verseny során. Az alapszabály szerint profik és amatőrök is tologatják a figurákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!