Ígérik, megvizsgálják és cserélik is, ha kell

Hajdúszoboszló – Ezúttal a fürdővárosban jelentek meg a csalók a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén.

Műszaki biztonsági felülvizsgálatra hivatkozva próbálnak pénzhez jutni a szélhámosok, akik szakembernek kiadva magukat azzal keresik fel a gyanútlan ügyfeleket, hogy gázkészülékeik és berendezéseik egyes részei csereérettek, amit ők orvosolnak – természetesen magas összegért. Bár a csalók ezúttal mindezt nem a szolgáltató társaságra hivatkozva teszik, ám nemfizetés esetén kikapcsolással és balesetveszéllyel fenyegetőznek.

A Tigáz Zrt. és a TIGÁZ-DSO Kft. arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. Felhívják a fogyasztó figyelmét, hogy a gázkészülékek csöveit csak abban az esetben kell kicserélni, amennyiben erről biztonsági felülvizsgálati jegyzőkönyv rendelkezik, vagy gázszivárgás lép fel. Az elvégzendő feladatokról minden esetben kérjenek előzetes, írásos ajánlatot, akár több vállalkozótól is.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés