Nagyvilág

2008.05.31. 17:03

Potyalakó: egy évig élt titokban egy lakás szekrényében

<p>Örizetbe vettek szerdán Japánban egy hajléktalan nőt, akit azzal vádolnak, hogy a tulajdonos tudta nélkül besurrant egy lakásba, amelynek gardróbjában lakott csaknem egy éven át.</p>

A BBC információi szerint a lakás 57 éves tulajdonosa szerint számára akkor vált gyanússá a történet, amikor észrevette, hogy a hűtőjéből eltűnnek az ételek.

A japán rendőrség az ország déli részén, Fukuoka városában vette örizetbe az 58 éves nőt, Tatsuko Horikawa-t. A hatóságok feltételezése szerint a nő csaknem egy éven át lakhatott időnként a lakásban, amelynek tulajdonosa semmit sem tudott jelenlétéről. Egy szekrényben rejtőzött el, amelybe még egy matracot is bezsúfolt.

A lakás 57 éves tulajdonosának elmondása szerint ő csak azután kezdett gyanakodni, hogy hűtőjéből sorozatosan különböző ételek tüntek el nyomtalanul. Ezért konyhájába megfigyelő kamerákat szerelt, amelyek felvételén jól láthatta, hogy a lakásában -a tudta nélkül- vele együtt élő hölgy a távollétében fel s alá járkál a konyhában.

  • Véletlenül lopott 1000 dollárt egy hajléktalan
  • Hajléktalan rabolt Szegeden
  • Bort vagy életet! Késes hajléktalan
  •  Video

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!