“Igazságos döntetlen született”

“Igazságos döntetlen született”
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A Budapest Honvéd vs. DVSC (1-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Híres Gábor és Herczeg András értékelte a látottakat.

Híres Gábor: Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy taktikailag jól felkészült Debrecen ellen. Mi is jól felkészültünk, ami mutatja, hogy emberhátrányban az utolsó tíz percben megszerezhettük volna a győzelmet. A mérkőzés közben is voltak helyzeteink.

Herczeg András: Ki-ki mérkőzés volt, mindkét csapat nyerni akart. Parázs, kemény összecsapás volt a tétnek megfelelően. Igazságos döntetlen született. A büntető után a csapat nagyszerűen reagálta le a helyzetet, átvette a csapat a játék irányítását, sikerült egyenlíteni. A második félidőben még nagyobb erőket igyekeztünk mozgósítani, Bódinak volt egy kapufája, így maradt a döntetlen.


Budapest, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 28. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Budapest Honvéd együtteséhez látogatott szombaton 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 28. forduló ...