Igaz történet: Álom vagy valóság?

Igaz történet: Álom vagy valóság?
Az álom valósággá vált: megláthattuk, megölelhettük egymást…

Sziasztok!
 
A Randizzonra  történő regisztrálásomat követő harmadik napon kaptam tőle egy üzenet, amely nem volt túl sokatmondó (a lényege, hogy ő is hasonlóan komoly kapcsolatra vágyik, mint én).
 
Ugyan már láttam az adatlapját és a képeit, de mivel szinte semmit sem árult el magáról és arról, hogy milyen társat keres, továbbléptem. A levelére viszont válaszoltam, és ezt még jó pár üzenetváltás követte aznap.
 
Olyan érzésem volt, hogy mindketten egész nap a gép előtt ülünk, és alig bírjuk kivárni, mikor jön a válasz. Szinte testőrként vigyázott rám, mindig ő volt az egyik képen azok között, akik utoljára megnéztek.
 
Mindketten hasonlóan azt láttuk a másikban, hogy itt egy szimpatikus ember, aki talán azonos az elvárásainkkal (ez egyre jobban körvonalazódott a levelezésünk során), ezért nem szabad elveszni hagyni, nem szabad szem elől téveszteni. 
 
Másnap felhívott telefonon és megbeszéltünk egy időpontot a személyes találkozásra. Erre csak három nap múlva kerülhetett sor, mivel elég sűrű volt mindkettőnk programja. De már alig bírtuk kivárni azt a napot! Rengeteget írtunk egymásnak addig is, egészen hosszú leveleket, amelyek bensőséges kapcsolat kialakulásához vezettek anélkül, hogy találkoztunk volna. Szinte hihetetlen volt, józan ésszel belegondolva.
 
Mi történik velünk? – tettük fel mindketten a kérdést önkéntelenül. Egy szerelmi lavina “fogságába” kerültünk anélkül, hogy bármit is tehettünk volna ellene. Ezek után milyen is lehetett az első találkozás? Az álom valósággá vált: megláthattuk, megölelhettük  egymást, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, mintha már nagyon régóta egymást kerestük volna.
 
Persze az a kellemes bizsergető érzés sem maradt el, ami a lehető legjobb jel egy kapcsolat további alakulását illetően. Gyönyörű este volt, egy tó partján beszélgettünk hosszú órákon keresztül. Még a hold is mosolygott ránk…
 
Még csak három hét telt el szerelmünk kibontakozása óta, de mindketten úgy érezzük, most valami más történik, mint eddig. Megtaláltuk egymásban azt a szeretett társat, akit nekünk rendelt az ég.  Már a közös jövőnket tervezgetjük, persze a gyerekeinkkel együtt, akikkel osztozni szeretnénk ebben a boldogságban.
 
K. Ildikó
 
Ildikónak már sikerült, találja meg párját Ön is a RandizzOn Párkereső portálunkon , Észak-kelet Magyarország legnagyobb párkereső portálján! Ne feledje, www.randizzon.hu!