szon-sportoldal

2008.03.17. 11:22

Nem mágia miatt vesztett a Bakta

<p>Verebesék verték (4–0) a Baktalórántházát. A Mágus ez időtájt a második vonalban vitézkedő Vác bázisán veti be varázslatos tudományát, mindazonáltal a vendég futballisták vesztét nem mágia okozta.</p>

Verebesék verték (4–0) a Baktalórántházát. A Mágus ez időtájt a második vonalban vitézkedő Vác bázisán veti be varázslatos tudományát, mindazonáltal a vendég futballisták vesztét nem mágia okozta.

Sokkal inkább magukat okolhatják a váratlan „baleset” miatt – hozzátéve: a kilencedik helyen posztoló, eddig tavasszal is megbízhatóan teljesítő Kovács-legénység esetében kisiklásról beszélhetünk.
– Ilyen különbségű vereség után minden magyarázkodásnak tűnne, ezt pedig szeretném elkerülni – fejtegette Kovács János, a Bakta edzője.

– Tény, legalább hat tiszta ziccerünk volt, bármelyiket értékesítjük másként alakulhatott volna a meccs, nem tettük, így ez lett a vége. Azt éreztem, hogy ha egy hétig játszunk se rúgunk gólt, miközben két-három olyan hibát követtünk el, ami nem jellemző ránk. Mondhatnám, mi rúgattunk két gólt a hazaiakkal... Rettentően bosszant, hogy így alakult a mérkőzés. ugyanakkor bele kell törődni: most már nem tudunk változtatni a történteken. Egy feladatunk van a héten: összeszedni magunkat, hogy a Szolnok ellen az igazi arcunkat mutassuk!

- Koncz Tibor - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!