Időutazás az ABBA-val: az idő utazik Debrecenbe…

Időutazás az ABBA-val: az idő utazik Debrecenbe…
Nagy szerencsében van része térségünk ABBA-rajongóinak: a világ legnagyobb ABBA-show-ja ugyanis Debrecenben is bemutatkozik – február 14-én, vasárnap a Főnix Csarnokban, 19.30-tól.

A jeles esemény létrejöttének hátteréről érdemes annyit tudnunk, hogy a tavalyi budapesti koncert akkora, minden várakozást felülmúló érdeklődést váltott ki, hogy akkor két sportarénás fellépést is vállaltak az ABBA-örökség lenyűgöző képviselői, s ennek az óriási, telt házas sikernek köszönhető, hogy az idén sem maradunk ABBA nélkül.

Olyannyira nem, hogy a legendás zenekart megtévesztésig hasonlóan megidéző produkciót Budapesten kívül most Debrecenben is megtekinthetjük. A 6 kamionnyi produkcióval és 50 fős személyzettel a Wembleyt és a Royal Albert Hallt is megjáró utazó cirkusz 2010-ben Budapesten ismét a Sportarénába érkezik, Debrecenben pedig a Főnix Csarnokban lép fel. Kétségtelen, hogy ezek a  koncertek a farsangi időszak legnagyobb és több szempontból is kihagyhatatlan bulijainak ígérkeznek – fogalmaz a szervezők közleménye. Minden kétséget kizárólag az ABBA– The Show napjaink legautentikusabb ABBA-show-ja, olyan eredeti ABBA zenekari tagokkal kiegészülve, mint Ulf Andersson és Roger Palm.