Magyarország

2012.09.06. 17:41

Forgalomkorlátozások lesznek a Nemzeti Vágta és egy félmaraton miatt a fővárosban

Budapest, 2012. szeptember 6., csütörtök (MTI) - Forgalmi korlátozásokra kell számítani a fővárosban a hétvégétől a Nemzeti Vágta és a Nike Budapest Félmaraton miatt.

Budapest, 2012. szeptember 6., csütörtök (MTI) - Forgalmi korlátozásokra kell számítani a fővárosban a hétvégétől a Nemzeti Vágta és a Nike Budapest Félmaraton miatt.A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a Nemzeti Vágta ideje alatt, szeptember 10-én, hétfőn 0 órától szeptember 18-án, kedden 24 óráig átmenetileg szünetel a városligeti buszparkoló működése.

A 27. Nike Budapest Félmaraton verseny ideje alatt, vasárnap lezárnak több útvonalat a városban a résztvevők elhaladásáig. Az esemény útvonala néhány szakaszon érinti az I., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületet, a Városligetet, az Andrássy utat, a budai és pesti alsó rakpartokat - tudatta a rendezvény kommunikációjával megbízott cég.

Ezeken a szakaszokon a futók elhaladásáig több helyen lesz forgalomelterelés, reggel 7 óra és délután 13 óra között. A forgalmat rendőrök irányítják majd.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!