Idősekkel találkoztak a püspökladányi rendőrök

Idősekkel találkoztak a püspökladányi rendőrök
© Fotó: police.hu
Püspökladány – A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai bűn- és balesetmegelőzési előadást tartottak időskorúak részére.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai 2016 májusában és június elején a rendőrkapitányság illetékességi területén található 12 településen összesen 14 alkalommal tartottak bűn- és balesetmegelőzési előadást időskorúak részére.

Az előadásokon a balesetmegelőzési előadó a gyalogos- és a kerékpáros közlekedés szabályairól, a bűnmegelőzési előadó pedig az időseket érintő bűncselekmények jellemzőiről és azok megelőzési lehetőségeiről tájékoztatta a jelenlévőket. A rendőrök felhívták a résztvevők figyelmét az időskorúak sérelmére elkövetett trükkös lopások elkerülésének lehetőségeire is. Ezt követően a szakemberek részére a megjelentek kérdéseket tehettek fel a témákkal kapcsolatosan.

– police.hu –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés