Helyi közélet

2013.03.25. 14:42

Erősödő magyar-román kapcsolatok

Debrecen -  A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a romániai Metropolisz Övezet közös programjának zárásaként tartottak konferenciát hétfőn Debrecenben a Hotel Obesterben.

Debrecen -  A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a romániai Metropolisz Övezet közös programjának zárásaként tartottak konferenciát hétfőn Debrecenben a Hotel Obesterben. A konferencia témája a Határmenti együttműködés kialakítása üzleti hálózatok között Hajdú-Bihar És Bihor megyékben. A program célja, hogy konkrét üzletek jöjjenek létre a határmenti vállakozások között, valamint a workshopokon, céglátogatásokon és fórumokon keresztül megismertesse a romániai üzleti lehetőségeket, a különböző céglátogatások - összesen 10 magyar és 5 román cég- alkalmával pedig a magyar és román vállalkozások betekintést nyerhettek az egyes cégek működésébe, gyártási folyamataikba. A programban résztvevő vállalkozások a fórumokon osztották meg tapasztalataikat.

HBN-KER

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában