Helyi közélet

2013.04.18. 15:23

Lelkes új elnököt választott a debreceni ifjúság

Debrecen - A diákok látókörének szélesítése, a lehetőségek megismertetése a legfőbb célja Vinczi Alexandrának, akit csütörtökön választottak a Debreceni Ifjúsági Önkormányzat új elnökének. Az alelnök Szige Hajnalka lett.

Debrecen - A diákok látókörének szélesítése, a lehetőségek megismertetése a legfőbb célja Vinczi Alexandrának, akit csütörtökön választottak a Debreceni Ifjúsági Önkormányzat új elnökének. Az alelnök Szige Hajnalka lett. Az öt éve működő szervezet összefogja a helyi diákságot, hasznos, illetve szórakoztató programokat szervez számukra és képviseli az érdekeiket. Alexandrát, a mandátuma lejárta miatt leköszönő elnök jelölte és 19 helyi középiskolát képviselő nebuló szavazta meg. A Fazekas Mihály Gimnázium ambiciózus tanulója részletes programtervet mutatott be a jelenlévőknek a Régi Városházán.

Az ütemterv szerint színvonalas rendezvények várnak a cívisvárosi ifjúságra.

– Pályázatírási tanácsadónapot, interkulturális összejövetelt, civil pikniket, és a hagyományt folytatva diákfórumot, valamint focikupát is szervezni fogunk - sorolta lelkesen az új elnök, aki teadélutánokkal építene hidat a generációk között és jövőre szeretné demokratikusabbá tenni a diákönkormányzati választási rendszert.

HBN-HABE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában