Sport

2015.08.27. 16:27

Az utolsó simításokat végzik a debreceni kézilabdázók

Debrecen - Loki: pénteken 17 órától a Michalovce ellen lesz a bajnoki főpróba a Hódosban.

Debrecen - Loki: pénteken 17 órától a Michalovce ellen lesz a bajnoki főpróba a Hódosban.

A legutolsó szakaszához érkezett a DVSC-TVP női kézilabdacsapatának felkészülése, a jövő héten már bajnoki pontokért küzdenek a lokisták. Az alapozásról kérdeztük Szilágyi Ágnest, a debreceniek balszélsőjét.

Érdemes volt nyerni!

– Első blikkre soknak tűnt a nyolchetes felkészülés, de aztán hamar elment a két hónap. Természetesen voltak kemény időszakai az alapozásnak, de ez ennek az időszaknak a sajátossága. Összességében úgy érzem, jól sikerült a felkészülésünk – nyilatkozta a Naplónak a Loki 5-ös mezében játszó kézilabdázó. – A tréningek mellett tíz edzőmeccset is játszottunk, amelyeken nem nyújtottunk rossz teljesítményt. Nálunk magasabban jegyzett vetélytársaktól kaptunk ki, ezért nem voltunk elkeseredve, de az önbizalmunk szempontjából jól jött az Érd magabiztos legyőzése a múlt héten.

Ideális ellenfél

A szeptember 2-ai rajtot megelőzően egy főpróba vár a cívisvárosi hölgykoszorúra: pénteken 17 órától a Michalovce vendégeskedik a Hódos Imre sportcsarnokban.

– A szlovák bajnok sokkal erősebb, mint a tavalyi szezonban volt, így ideális ellenfél lesz a bajnokság kezdete előtt. Teljes erőbedobással az MTK Budapest elleni találkozóra készülünk, remélem, minél több olyan taktikai elemet tudunk gyakorolni, amire szerdán szükségünk lesz – fogalmazott a nagyszerű szélső, aki elárulta azt is, már nagyon várja, hogy megkezdődjön a pontvadászat.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!